Η Λίτσα Πατέρα στο Πρωινό Σου Σου – Η Ελένη Τσολάκη αιφνιδίασε την αστρολόγο

Λίτσα Πατέρα

Όσα είπε η Λίτσα Πατέρα στην Ελένη Τσολάκη και τον αέρα του ανανεωμένου Πρωινού Σου Σου στο OPEN.

Ποδαρικό στο Πρωινό Σου Σου με την Ελένη Τσολάκη, αν και τηλεφωνικό, έκανε η Λίτσα Πατέρα το πρωινό της Δευτέρας στον αέρα του OPEN. Κι αυτό καθώς η ανανεωμένη ψυχαγωγική εκπομπή ασχολήθηκε με το θέμα της αποχώρησης της γνωστής αστρολόγου από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 στην οποία και μεσουράνησε επί σειρά ετών.

Έτσι, η Ελένη Τσολάκη αποφάσισε να πάρει απρόσμενα τηλέφωνο την Λίτσα Πατέρα και εκείνη βεβαίως το σήκωσε με όλη την καλή της διάθεση. «Καθίστε, να την πάρω ένα τηλέφωνο για να μας πει μια καλημέρα. Την αγαπώ πάρα πολύ, όπως νομίζω και όλος ο κόσμος! Μετά να μας πει και πως θα είναι και η σεζόν» αναφώνησε η παρουσιάστρια πριν από την κλήση.

«Καλή επιτυχία καρδιά μου, να είσαστε καλά! Ευλογημένα και χαρούμενα όπως είναι χαρούμενο το προσωπάκι σου πάντα και μας δίνεις χαρά. Εύχομαι από την καρδιά μου να πάτε πάρα πολύ καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα στον αέρα του Πρωινού Σου Σου του OPEN.

«Σας αγαπάμε πάρα, πάρα πολύ! Και εμείς θέλουμε να χαμογελάτε, να είστε χαρούμενη και όλα τα καλά μέσα από την καρδιά μας» πρόσθεσε, με ενθουσιασμό, η Ελένη Τσολάκη σε αυτή την ιδιαίτερη τηλεφωνική επικοινωνία με την Λίτσα Πατέρα στην πρεμιέρα για το Πρωινό Σου Σου. Τότε ήταν που ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επισήμανε, με νόημα, «και να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα» για να χαμογελάσει η γνωστή αστρολόγος χωρίς να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο.