Η Λίμνη Βουλιαγμένη ανανεώνεται και αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο καλοκαιρινό προορισμό

Διαβάστε περισσότερα...

Απέχει μόλις σαράντα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας, κι όμως σε κάνει να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι τόσο μακριά από την βοή του. Η παραδεισένια Λίμνη Βουλιαγμένη, ένα μέρος ορόσημο για την Αθήνα, είναι εδώ και πολλές δεκαετίες ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για μονοήμερες αποδράσεις, όχι μόνο για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, αλλά και για τους επισκέπτες της Αθήνας που την επισκέπτονται κάθε χρόνο και ψάχνουν για αυθεντικές εμπειρίες.

Η Λίμνη Βουλιαγμένη, με νέες υποδομές και υπηρεσίες, προσφέρεται για μια απόδραση-αστραπή ένα απόγευμα μετά τη δουλειά, είτε ένα πρωινό Σαββατοκύριακου, τους περισσότερους μήνες του χρόνου, αλλά ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και όλοι αναζητούμε τη δροσιά. Ευεξία, επαφή με τη φύση, ηρεμία και επιλογές υψηλής γαστρονομίας είναι αυτά που θα αλλάξουν τον ρυθμό σου, με το που περάσεις τις πύλες της Λίμνης.

Η Λίμνη ανοίγει φέτος τις πόρτες της πιο ανανεωμένη από ποτέ και σας περιμένει να απολαύσετε εκτός από τα ιαματικά δροσερά νερά της και την ομορφιά της, υπηρεσίες που θα κάνουν την διαμονή σας εκεί μια αξέχαστη εμπειρία, την οποία θα θέλετε να βιώνετε ξανά και ξανά.

Από νωρίς το πρωί μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία στο Main Deck και αν θέλετε περισσότερη ιδιωτικότητα, μπορείτε να κάνετε κράτηση στο Prive ή να διαλέξετε ανάμεσα στις upgraded επιλογές που διαθέτει ο χώρος όπως τις Καμπάνες, τους καναπέδες, τα comfort set κτλ, ενώ για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για τις υπηρεσίες ευεξίας και Spa της Λίμνης Βουλιαγμένη.

Μια επίσκεψη στη Λίμνη Βουλιαγμένη όμως δεν πρέπει απαραίτητα να περιορίζεται μόνο στις πρωινές ώρες και την ηλιοθεραπεία. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία στο εστιατόριο Abraovata, με το μενού που έχει ετοιμάσει ο σεφ John Skotidas να έχει επιλογές που θα σας ενθουσιάσουν. Με αφετηρία την μεσογειακή κουζίνα, το menu  αποτελείται από οικεία πιάτα, με ολόφρεσκα υλικά, που έχουν επιμεληθεί με φροντίδα και ακρίβεια και σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι των αισθήσεων.  Για πρώτη φορά μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα πιάτα του εστιατορίου και στο Main Deck με παρέα την μαγευτική θέα της Λίμνης σε απόσταση αναπνοής. Φυσικά, η Λίμνη Βουλιαγμένη προσφέρεται και για μεγαλύτερες εκδηλώσεις, work-shops, παρουσιάσεις και product launches.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, η Λίμνη Βουλιαγμένη ή αλλιώς “The hidden gem of Athens” αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μια εμπειρία που θα ικανοποιήσει όλες σας τις αισθήσεις.