Zappit

Η Λένα Φλυτζάνη απαντά στον Άρη Σερβετάλη: «Ντροπή δεν είναι τίποτα που έχει να κάνει με το να εργάζεσαι»

«Όλοι έχουμε κρατήσει ένα μικρόφωνο σε αυτή τη δουλειά. Όλοι έχουμε καρτερήσει κι έχουμε περιμένει για μια δήλωση», είπε η Λένα Φλυτζάνη.

Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά έκανε δηλώσεις η Λένα Φλυτζάνη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε και για όσα είπε ο Άρης Σερβετάλης στο Στούντιο 4.

«Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι έρωτας. Παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης του δελτίου, αλλά πρωτίστως φροντίζω να είμαι σωστή στη δουλειά μου. Με την Εύα Αντωνοπούλου είναι άριστες οι σχέσεις μας, μιλάμε κι έχουμε έναν δικό μας κώδικα επικοινωνίας. Η παρουσίαση του δελτίου με γεμίζει πολύ και νιώθω ότι πατάω στα πόδια μου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι παιδί του ΣΚΑΙ και της πηγαίνει πολύ το κανάλι», είπε αρχικά η Λένα Φλυτζάνη.

Η Λένα Φλυτζάνη είπε για την Ευλαμπία Ρέβη: «Ο ΣΚΑΙ δίνει ευκαιρίες, αγαπάει τις νέες προσπάθειες. Επομένως, καλώς ήρθες Ευλαμπία! Στη ζωή υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες, τις αξιολογείς και αποφασίζεις. Έτσι έκανε κι εκείνη».

Σχετικά με τη δήλωση του Άρη Σερβετάλη για τους δημοσιογράφους και τους εικονολήπτες που «στήνουν καρτέρι» για μια δήλωση, η Λένα Φλυτζάνη απάντησε: «Όλοι έχουμε κρατήσει ένα μικρόφωνο σε αυτή τη δουλειά. Όλοι έχουμε καρτερήσει κι έχουμε περιμένει για μια δήλωση. Ντροπή δεν είναι τίποτα που έχει να κάνει με το να εργάζεσαι».