Η Κατερίνα Ζαρίφη διαψεύδει τις φήμες γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον

Κατερίνα Ζαρίφη

"Είμαστε και 25 χρόνια στον χώρο, ένα τηλέφωνο θα πέσει. Δόξα τω Θεώ ακόμα χτυπάνε τα τηλέφωνά μας".

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη, λίγες ημέρες πριν από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει ραντεβού με τον ΑΝΤ1 και επισημαίνει πως μέχρι τη λήξη του συμβολαίου της με το κανάλι τα πάντα είναι ρευστά.

«Είμαι μαζί με την ομάδα – αυτό συζητάγαμε τώρα – σε μία φάση που περιμένουμε να δούμε τις τελικές απαντήσεις, σε μία φάση που χτυπάνε ακόμα τα τηλέφωνά μας, δόξα τω Θεώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Όχι, δεν έχω κάνει καμία επαφή μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε με τον ΑΝΤ1, δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν από εκεί. Αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχει ένα γενικό ενδιαφέρον. Επειδή είμαστε και 25 χρόνια στον χώρο, ένα τηλέφωνο θα πέσει. Τώρα, θα είναι αναγνωριστικό; Θα είναι φιλικό; Μέχρι να σου γίνει η επίσημη πρόταση και «δέσει», σου λένε: έρχεσαι; Έρχομαι», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Σίγουρα είναι προτεραιότητα η συνεργασία και το συμβόλαιο που τρέχει μέχρι τις 12 Ιουλίου. Έχει γίνει ένα πρώτο ραντεβού με το ΟΡΕΝ, υπάρχει καλή διάθεση αλλά περιμένουμε τις αποφάσεις. Εννοείται πως υπάρχει αγωνία, δουλεύουμε και επιβιώνουμε από αυτή τη δουλειά και έχουμε και μία ομάδα από πίσω», κατέληξε στις δηλώσεις της η Κατερίνα Ζαρίφη το πρωινό της Πέμπτης (27/6).