Η Κατερίνα Καραβάτου για το My Style Rocks και τα νούμερα τηλεθέασης

Κατερίνα Καραβάτου

"Υπάρχει μία πολύ μεγάλη ανανέωση γιατί ο σταθμός στηρίζει το πρόγραμμα και δεν είναι τυχαίο ότι έχει αποφασίσει να βγάλει κι άλλες σεζόν" είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η κάμερα του Πρωινό ΣουΣου και η Βίκυ Δέτσικα και απάντησε για την ανανέωση που υπήρξε στον νέο κύκλο του My Style Rocks και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είναι η 8η σεζόν του My Style Rocks και η 4η για εμένα. Νιώθω πάρα πολύ καλά. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη ανανέωση γιατί ο σταθμός στηρίζει το πρόγραμμα και δεν είναι τυχαίο ότι έχει αποφασίσει να βγάλει κι άλλες σεζόν» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Δεν έχω προλάβει να σχηματίσω ακόμα άποψη για τις πρωινές εκπομπές. Φυσικά και θα συνεχίσω να βλέπω γιατί αγαπώ την τηλεόραση κι η πρωινή ζώνη είναι πολύ σημαντική. Δίνουν όλη τη δική τους μάχη κι εύχομαι να είναι μία ωραία χρονιά, ήσυχη και με χαρά. Η σχέση μου με τα νούμερα είναι αυτή που έχει ο κάθε επαγγελματίας της τηλεόρασης. Φυσικά κι ασχολούμαι κι εννοείται ότι είναι ένας μπούσουλας για να κάνεις τη δουλειά σου. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σε έναν σταθμό, που θέλει να στηρίζει τα προϊόντα του και το κάνει με αυτήν την αγάπη» δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου.