Η Ιωάννα Μάνδρου ξεκαθαρίζει για την Άννα Κανδύλη: «Δεν έχω καμία ανάμειξη με την αποχώρηση της από το MEGA»

Ιωάννα Μάνδρου

"Θέλω να απαντήσω. Εκτιμώ πάρα πολύ τη συνάδελφο, βρισκόμαστε στα δικαστήρια τα τελευταία 15-20 χρόνια".

Στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno κάθισε το πρωινό της Τρίτης (24/9) η Ιωάννα Μάνδρου. Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της στο MEGA από τον ΣΚΑΪ και την ταυτόχρονη αποχώρηση της Άννας Κανδύλη από το δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να διαψεύσει οποιαδήποτε ανάμειξή της στη συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Θέλω να απαντήσω. Εκτιμώ πάρα πολύ τη συνάδελφο, βρισκόμαστε στα δικαστήρια τα τελευταία 15-20 χρόνια. Επουδενί δεν ήθελα να φύγει από το MEGA, ήταν μία δική της απόφαση. Εγώ δεν ενεπλάκην σε αυτή της την απόφαση», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μάνδρου.

«Με στεναχώρησε πάρα πολύ το γεγονός ότι αποχώρησε. Της εύχομαι τα καλύτερα για ό,τι κάνει και σε κάθε περίπτωση, αν έμενε, θα είχαμε μία άριστη συνεργασία, όπως έχω πάντα τα τελευταία 20 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και τα 40 που είμαι στη δημοσιογραφία», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η δημοσιογράφος.

«Βέβαια, η προσωπική απόφαση ενός συναδέλφου είναι σεβαστή, όπως και η αποδοχή της από την εταιρεία. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα. Είναι δύσκολη η θέση μου, όχι γιατί είχα κάποια ανάμειξη σε αυτό αλλά ανθρώπινα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μίλησα ακόμη μαζί της, γιατί χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου, αλλά θα το κάνω σήμερα. Δεν μίλησα με κανέναν συνάδελφο», κατέληξε κλείνοντας το θέμα η Ιωάννα Μάνδρου.