Η Φωτεινή Πετρογιάννη αποχώρησε από το Πρωινό λόγω εγκυμοσύνης: «Θα έρθει ένα πλασματάκι στα χέρια μου»

Φωτεινή Πετρογιάννη

"Έχω ήδη πολύ άγχος και ειδικά τις τελευταίες ημέρες που έχω αρχίσει και καταλαβαίνω περισσότερο την εγκυμοσύνη", εξομολογείται η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη από σήμερα και για τους επόμενους μήνες δεν θα βρίσκεται στο Πρωινό του ΑΝΤ1, καθώς σε μερικές εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της. Η γνωστή δημοσιογράφος διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και αναμένει με ιδιαίτερη αγωνία τον καρπό του έρωτά της με τον γνωστό σκηνοθέτη, Μιχάλη Ρουμπή.

Σε σύνδεση μέσω skype στο Πρωινό την Τρίτη, η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογήθηκε τα εξής: «Σας έβλεπα όταν ετοιμαζόμουν για τη σύνδεση. Δεν έχω καταφέρει να φτιάξω τη λίστα γάμου μου ακόμα. Ο γιατρός μου έχει δώσει ημερομηνία τοκετού αρχές Δεκεμβρίου που σημαίνει ότι σε 40 ημέρες θα έρθει ένα πλασματάκι στα χέρια μου.

Έχω ήδη πολύ άγχος και ειδικά τις τελευταίες ημέρες που έχω αρχίσει και καταλαβαίνω περισσότερο την εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 10 με 12 κιλά. Ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες, λίγο βαραίνω, λίγο δε μπορώ να μιλήσω, είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο μπέμπης είναι υπερκινητικός και μεγαλούτσικος. Έχω μία αγωνία και μια γλυκιά προσμονή».