Zappit

Η Φαίη Σκορδά «αιφνιδίασε» στον αέρα τον Γιώργο Σαμπάνη: «Δεν θα σε ρωτήσω πότε θα παντρευτείς, αλήθεια»

"Κάνε ό,τι θες. Θα την έχω δείξει πρώτα σε σένα την πρόσκληση".

Σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή Buongiorno μίλησε το πρωί της Πέμπτης (10/10) ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης, με αφορμή την έναρξη των ζωντανών του εμφανίσεων στον Βοτανικό, άνοιξε τα χαρτιά του στη Φαίη Σκορδά, με την παρουσιάστρια να τον… καθησυχάζει, διαβεβαιώνοντας πως δεν προτίθεται να τον ρωτήσει πότε θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Ιωάννα.

«Δεν βαριέμαι τα τραγούδια που γράφω κάθε φορά, γιατί κάτι σημαίνει το καθένα. Είναι θέμα διάθεσης. Η αλήθεια είναι αυτό που θέλει ο κόσμος. Δεν μπορώ κάθε μέρα να λέω τα ίδια τραγούδια, δεν είμαι στο ίδιο mood», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Είχα κι εγώ μία παρόμοια περίπτωση με stalker, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος. Απειλούσε ότι θα μου κάψει το αμάξι. Δεν είχα τρομάξει αλλά το λύσαμε, βρήκαμε τον τρόπο. Έπαιρνε από λόγια από κάποιο σημείο και μετά. Στην περίπτωση του Γιάννη πρέπει να τον τρέλανε, να αισθάνθηκε πολύ απειλητικά», απαντά σε σχετική ερώτηση ο τραγουδιστής και συνθέτης.

Σε άλλο σημείο της ζωντανής σύνδεσης, η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Δεν θα σε ρωτήσουμε για το πότε θα παντρευτείτε, αλήθεια. Απλώς θα ήθελα, όταν με το καλό θα γίνει, να μου στείλεις ένα μήνυμα να το ανακοινώσω. Εάν με καλέσεις στον γάμο, μπορώ να δείξω την πρόσκληση;».

«Κάνε ό,τι θες. Θα την έχω δείξει πρώτα σε σένα την πρόσκληση», της είπε με χαμόγελο ο Γιώργος Σαμπάνης.