Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει στον αέρα μήνυμα στον Γιώργο Μαζωνάκη

Ελένη Μενεγάκη

"Για να έχουν βγει αυτά τα θέματα προς τα έξω, θα πει ότι πράγματι υπάρχει μία σοβαρή κατάσταση από πίσω".

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της εκπομπής της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να στείλει στον αέρα το δικό της προσωπικό μήνυμα αγάπης στον τραγουδιστή το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6).

«Πάντως για να έχουν βγει αυτά τα θέματα και αυτή η ιστορία προς τα έξω – δεν μιλάω για σήμερα, σήμερα τα είπε ο ίδιος – θα πει ότι πράγματι υπάρχει μία σοβαρή κατάσταση από πίσω. Είναι δυσάρεστο όμως όταν συμβαίνει μέσα σε οικογένειες, αυτό έχω μόνο να πω», σχολίασε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, αφού άκουσε τις τοποθετήσεις των συνεργατών της.

«Και θέλω πραγματικά να στείλω την αγάπη μου στον Γιώργο, γιατί τον ξέρω πολλά χρόνια, ξέρω ότι δουλεύει από μικρό παιδί, πάντα τον θυμάμαι να είναι κοντά στην οικογένειά του και εκείνη πάντα με έναν τρόπο δίπλα του. Είναι ένα παιδί που έχει κάνει τον δικό του αγώνα, έχει ξεχωρίσει», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια για τον γνωστό τραγουδιστή.

«Θέλω απλά να του πω: να είσαι καλά, ρε Γιώργο μου, και να προχωράς», κατέληξε στο μήνυμά της προς τον Γιώργο Μαζωνάκη η Ελένη Μενεγάκη.