Zappit

Η Δανάη Μπάρκα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Δεν υπάρχει μοχλός πίεσης για κανέναν»

"Αυτά θα πρέπει να σας τα απαντήσουν ο Άρης και η Δέσποινα. Εγώ χαίρομαι όταν οι άνθρωποι που αγαπώ είναι χαρούμενοι".

Για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη από τη νέα σεζόν μιλά η Δανάη Μπάρκα. Την παρουσιάστρια του MEGA συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα.

«Η φετινή τηλεοπτική σεζόν μου έχει αφήσει ωραία γεύση, όπως κάθε άλλη, με τα καλά και τα κακά της. Σε γενικές γραμμές, κάνουμε κάτι που μας αρέσει. Δεν με επηρεάζουν άμεσα όσα γράφονται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί ξέρω ότι οι τελικές αποφάσεις παίρνονται από το κανάλι και σέβομαι τη δουλειά των ανθρώπων. Πάντα γράφονται και θα γράφονται», δηλώνει η Δανάη Μπάρκα.

«Και να έχω κάνει κουβέντες, είναι κάτι που δεν μπορώ να το μοιραστώ. Αυτά δεν τα συζητάω ούτε με τους φίλους μου, αφορούν εμένα, το κανάλι και την ομάδα μας. Δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτούμε, όλα θα ανακοινωθούν όταν πρέπει. Είμαι θετική στο καλύτερο για το κανάλι και για εμάς», παραδέχεται η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού.

«Αυτά θα πρέπει να σας τα απαντήσουν ο Άρης και η Δέσποινα. Εγώ χαίρομαι όταν οι άνθρωποι που αγαπώ είναι χαρούμενοι. Δεν υπάρχει κανένας μοχλός πίεσης, όπως σε κάθε δουλειά υπάρχουν και στη δική μας ενέσεις ανανέωσης», απαντά χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα σε σχετική ερώτηση για τη φημολογία γύρω από τους συνεργάτες της.