Η Αθηνά Καμπάκογλου.. στου Ιούδα το φιλί

Αθηνά Καμπάκογλου

Ακούστε το νέο τραγούδι

Η Αθηνά Καμπάκογλου και ο Γιώργος Αλτής, παρουσιάζουν με μεγάλη χαρά,  το τρίτο τραγούδι τους με τίτλο: “Του Ιούδα το φιλί”. Ο Μανώλης Τοπάλης με την γνήσια λαϊκή φωνή του ερμηνεύει δωρικά και μοναδικά αυτό το ζεϊμπέκικο.

“Του Ιούδα το φιλί” είναι ένα καινούργιο λαϊκό τραγούδι, το οποίο πραγματεύεται τα ζητήματα της καρδιάς και επικεντρώνεται στο αιώνιο θέμα της προδοσίας. Είναι σίγουρο ότι το τραγούδι θα αγαπηθεί από τους φίλους του λαϊκού τραγουδιού διότι “βαδίζει” σε γνώριμα μονοπάτια έκφρασης με αμεσότητα και αλήθεια.

Η παρέα των συντελεστών με τις συναντήσεις, τις πρόβες, τις παρουσιάσεις αφιερωμάτων, τιμά το μουσικό παρελθόν μας, αλλά δημιουργεί και προτείνει νέα τραγούδια!

Ο Γιώργος Αλτής μελετητής και σολίστας του μπουζουκιού, γράφει συνεχώς νέα τραγούδια και έχει αφιερωθεί, εδώ και χρόνια, στην μεγάλη του αγάπη, το λαϊκό τραγούδι.

Η δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου άρχισε να γράφει στίχους και μαζί με τον Γιώργο Αλτή έχουν δημιουργήσει αρκετά τραγούδια.

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «Άτακτη γεννήθηκα» με την Δήμητρα Σταθοπούλου και έπειτα ακολούθησαν τα “Ατελειώτα Φιλιά” με την Εύα Κανέλλη. Τα τραγούδια αυτά είναι οι προπομποί του άλμπουμ που ετοιμάζουν και θα κυκλοφορήσει στο μέλλον από τις εκδόσεις “Μετρονόμος”.

“Του Ιούδα το φιλί”

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Γιώργος Αλτής – μπουζούκι /μπαγλαμά

Φώτης Τσούτσιας – μπουζούκι

Γιώργος Παπαδόπουλος – κιθάρα

Γιώργος Μπουσούνης – μπάσο

Ηχογράφηση-μίξη : Γ. Γκίνης – Γ. Μπουσούνης