Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έδωσε το απόλυτο spoiler για το αποψινό φινάλε στη «Γη της Ελιάς»

Αντιγόνη Κουλουκάκου

"Θα συμβεί κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας πολύ δραστικά. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο όμως, θα επηρεάσει τους πάντες".

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωινό της Πέμπτης (27/6) η Αντιγόνη Κουλουκάκου, με αφορμή το αποψινό φινάλε του τρίτου κύκλου στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», στην οποία συμμετέχει. Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν;

«Θα παντρευτούμε με τον Στάθη στην έναρξη της τέταρτης σεζόν. Ο Στάθης θα έρθει να με βρει στην Αθήνα και μπορεί να του συμβεί κάτι στον δρόμο. Θα ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό. Η Ιουλία δεν θα πάει στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, γιατί θα αρρωστήσει το μωρό. Θα συμβεί και κάτι άλλο στον γάμο, χωρίς να επηρεάσει τον ίδιο τον γάμο αρνητικά», ανέφερε η Αντιγόνη Κουλουκάκου για το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς.

«Θα συμβεί όμως κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας πολύ δραστικά. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο όμως. Θα επηρεάσει τους πάντες. Δεν έχει αναφορά στο παρελθόν. Αφορά σε κάποια πρόσωπα της σειράς που «στάζουν» λίγο δηλητήριο! Αυτό που θα συμβεί στην «Γη της Ελιάς» δεν θα το περιμένει κανένας μας και θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας», περιέγραψε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Έχουμε ένα μεγάλο δικαστήριο με την Αριάδνη, που είμαι εναντίον του μαιευτήρα, εκεί δεν θα πάει πολύ καλά αυτό, και ίσως οι σχέσεις μα σαν διαταραχθούν για ακόμη μία φορά. Και ο Στάθης με την Ιουλία θα έχουν εμπόδια», κατέληξε η Αντιγόνη Κουλουκάκου για τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς».