Η Άννα Ζηρδέλη «πάγωσε» στον αέρα τη Μάρτζυ Λαζάρου: «Μου έφαγες μια θεσούλα εκεί πέρα»

Άννα Ζηρδέλη

"Μου είπαν: συγνώμη, Αννούλα, αλλά θέλαμε να πάρουμε τη Μάρτζυ".

Απευθείας σύνδεση με την Ικαρία και την Άννα Ζηρδέλη έκανε η παρέα του Summer’s Cool το μεσημέρι της Τετάρτης (31/7). Η γνωστή δημοσιογράφος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο πανέμορφο νησί και μεταξύ άλλων άφησε το «καρφί» της προς τη Μάρτζυ Λαζάρου για τη θέση που της… έφαγε στο πάνελ του «Love It» πριν από μερικά χρόνια.

«Η αλήθεια είναι ότι μου «έφαγες» μια θεσούλα εκεί. Δεν λέω για την ομάδα σας φέτος αλλά για το παρελθόν για τα δοκιμαστικά που έχω περάσει. Μου είπαν: συγνώμη, Αννούλα, αλλά θέλαμε να πάρουμε τη Μάρτζυ», είπε χαρακτηριστικά με χιούμορ η Άννα Ζηρδέλη, όταν η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ της απηύθυνε τον λόγο.

«Πότε ήταν; Ποια χρονιά λες; Ήταν την πρώτη χρονιά με την Ιωάννα (Μαλέσκου), έτσι;», ρώτησε διευκρινιστικά η Μάρτζυ Λαζάρου, παίρνοντας την επιβεβαίωση από την απέναντι πλευρά.

«Γίνονται κάποιες ετοιμασίες για του χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι κάνω κάποιες συζητήσεις αλλά δεν έχω κλείσει κάτι. Όχι μόνο με το συγκεκριμένο κανάλι… αλλά είμαι και προληπτική και δεν θέλω να τα λέω. Η Κατερίνα (Ζαρίφη) ήταν ξεκάθαρη ότι θέλει να συνεχίσουμε ως έχουμε αλλά, αν έχουμε κάποια άλλη πρόταση, μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε με όλη την καλή διάθεση», ανέφερε στη συνέχεια η Άννα Ζηρδέλη για το τηλεοπτικό της μέλλον.