H Καλομοίρα σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Τρελάθηκα, στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο»

Καλομοίρα

"Μέσα από αυτή την ιστορία πραγματικά πληγώθηκα πολύ, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ" αποκάλυψε, για πρώτη φορά, η Καλομοίρα.

Σε ένα μοίρασμα καρδιάς με τους φανατικούς της ακολούθους επέλεξε να προχωρήσει η Καλομοίρα, πριν από λίγες ώρες, μέσα από το κανάλι το οποίο και διατηρεί στο Youtube. Στο νέο της βίντεο, λοιπόν, η τραγουδίστρια αποφάσισε να αναφερθεί για πρώτη φορά στα σχόλια που την ενόχλησαν τόσο όταν ήρθαν στον κόσμο τα δυο της παιδάκια όσο και στο πρόσφατο παρελθόν που αυτά είχαν μεγαλώσει και η ίδια έλειψε για τέσσερις εβδομάδες από κοντά τους.

Ειδικότερα, η Καλομοίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πόνεσα πολύ αλλά από αυτόν τον πόνο πραγματικά έμαθα να με νοιάζει η γνώμη του άλλου. Μέσα από αυτή την ιστορία πραγματικά πληγώθηκα πολύ, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Όταν παντρεύτηκα και έκανα τα παιδιά μου, είχα αποφασίσει να μείνω σπίτι. Ήταν δική μου απόφαση γιατί εγώ μεγάλωσα με γονείς που δεν ήταν σπίτι, δούλευαν συνέχεια και είναι πολύ τίμιο αυτό που λέω. Απλά δεν ήταν ποτέ στο σπίτι και ήμασταν εγώ και οι αδελφές μου μόνες μας»

«Είχα ακούσει από κάποιες θείες και ανθρώπους από την οικογένεια μου να λένε κουτσομπολιά συνέχεια για μένα. «Μα τι κάνεις στο σπίτι; Άφησες την καριέρα σου;» έλεγαν. Γιατί στο μυαλό τους ήταν σαν να μην δούλευα, αλλά εγώ πάντα έκανα πράγματα. Τα έλεγαν όμως αυτά και με πείραξαν πολύ γιατί μέσα μου ένιωθα σαν να ήμουν τεμπέλα. Που εκείνη τη στιγμή μεγάλωνα δίδυμα, είχα θέματα, είχα και όλο αυτό το τρέξιμο να βρω λύσεις και να βρω τους γιατρούς. Αυτό με έκανε να στεναχωρηθώ πάρα πολύ αλλά δεν έλεγα τίποτα».

«11 χρόνια μετά, όταν για μια δουλειά έπρεπε να λείψω 4 εβδομάδες από το σπίτι και τα παιδιά μου, άκουσα πάλι να λένε «μα καλά η Καλομοίρα παράτησε τα παιδιά και την οικογένειά της για την καριέρα;”. Αυτό με πλήγωσε τόσο πολύ, τρελάθηκα όταν το άκουσα. Συγνώμη αλλά κάθομαι στο σπίτι με τα παιδιά μου, έχεις παράπονο. Μετά φεύγω να κάνω μια δουλειά, δεν είναι ότι πήγα για διακοπές, έχετε και πάλι παράπονο; Τι ασχολούμαι μαζί σας; Εγώ τρελάθηκα, στεναχωρήθηκα τόσο πολύ, έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο γιατί ήμουν τόσο εκνευρισμένη και θυμωμένη» συμπλήρωσε, λίγο αργότερα, η Καλομοίρα στο νέο της βίντεο στο Youtube.