H Φωτεινή Ντεμίρη μιλά για τον χωρισμό με τον Χάρη Γρηγορόπουλο: «Kάθε μετάβαση είναι δύσκολη»

Φωτεινή Ντεμίρη

"Είμαστε καλά γιατί άμα είσαι καλά μέσα σου και είσαι καλά με τον άλλον, δεν υπάρχουν εντάσεις. Όλα καλά" εξομολογήθηκε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Την Φωτεινή Ντεμίρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Buongiorno και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη, το πρωινό της Τετάρτης, στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό με τον Χάρη Γρηγορόπουλο έπειτα από 30 χρόνια γάμου και την επόμενη ημέρα.

«Μας ξαφνιάσατε μέσα στο καλοκαίρι γιατί κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που σας θέλει να παίρνει διαζύγιο μετά από αρκετά χρόνια με τον κ. Γρηγορόπουλο» σχολίασε η ρεπόρτερ για να δηλώσει η Φωτεινή Ντεμίρη τα εξής. «Ε, διαζύγιο τώρα; Εντάξει. Αυτά. Όλα καλά. Μια χαρά. Είμαστε μια χαρά, είμαι καλά, αγαπημένοι Αυτό».

«Έχουν δυο παιδιά, είμαστε οικογένεια, είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Είμαστε από μικρά παιδιά σχεδόν μαζί, αλίμονο. Μάλλον είναι δύσκολο να αλλάξει συνήθειες ένας άνθρωπος μετά από τόσα χρόνια, κάθε μετάβαση είναι δύσκολη. Είμαστε όμως καλά γιατί άμα είσαι καλά μέσα σου και είσαι καλά με τον άλλον, δεν υπάρχουν εντάσεις. Όλα καλά».

«Ο Χάρης δεν είπε ότι «χωρίσαμε και είμαι στην καλύτερη μου φάση», το είπε λίγο διαφορετικά γιατί την είχα διαβάσει τη συνέντευξη. Δεν ειπώθηκε έτσι ενόψει του χωρισμού, ειπώθηκε γενικότερα» πρόσθεσε, ακόμα, η Φωτεινή Ντεμίρη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.