Zappit

Γρηγόρης Γκουντάρας για Μάρκο Σεφερλή: «Αν είχε πάει καλεσμένος σε αυτή την εκπομπή, θα έλεγαν αυτά που είπαν;»

"Δεν ξέρω ποιους φωτογραφίζει και δεν με αφορά. Τσαντίστηκαν κάποιοι που βγήκε σε εμάς".

Μία μεγάλη, νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ανοίξει στην ελληνική showbiz και στην οποία εμπλέκεται ο Μάρκος Σεφερλής και κάποιοι παρουσιαστές και παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο ηθοποιός στο Instagram, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά συγκεκριμένων προσώπων – χωρίς φυσικά να τα ονοματίζει – κάνοντας λόγο για υποκρισία και προαναγγέλλοντας ότι θα τους ξεμπροστιάσει με αποδείξεις.

Μάρκος Σεφερλής σε ευθεία επίθεση: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους έναν έναν ξεχωριστά με αποδείξεις»

Το θέμα συζήτησαν η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της εκπομπής της το πρωί της Τρίτης (17/9), με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να παίρνει σαφή θέση υπέρ του καλού του φίλου.

«Εάν ο Μάρκος πήγαινε καλεσμένος σε αυτή την εκπομπή, θα υπήρχε έστω και ένας που να έλεγε αυτά που είπε; Επειδή λέμε «γιατί ασχολείται;», όταν σε πνίγει το δίκιο, θα βγεις και θα τα πεις. Το λέω, επειδή τα έχω ζήσει κι εγώ «γιατί ασχολείσαι;». Φτάνει πια! Έχουμε βρει τον Μάρκο και για ό,τι γίνεται τον κατηγορούμε!», ξέσπασε ο παρουσιαστής.

Κόλαφος η Φαίη Σκορδά για Μάρκο Σεφερλή και Δημήτρη Σούρα: «Είμαι τελείως ενάντια, το βρίσκω πολύ επικίνδυνο»

«Τι ασχολείται; Δεν ξέρω ποιους φωτογραφίζει και δεν με αφορά αλλά τον καταλαβαίνω πάρα πολύ και θα σας πω και κάτι. Ξέρω ότι βοηθάει πολύ κόσμο αθόρυβα και δεν θέλει να ακούγεται, πηγαίνει και δίνει χρήματα και ξαφνικά όλοι τα έχουν βάλει με τον Σεφερλή; Τσαντίστηκαν κάποιοι που βγήκε σε εμάς», παρατήρησε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.