Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής του εκπομπής

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Το απρόοπτο περιστατικό on camera.

Τα γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική του εκπομπή πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο δημοφιλής παρουσιαστής «οργώνει» και πάλι την Ελλάδα, 20 χρόνια μετά τον «Όμορφο Κόσμο», έχοντας επισκεφθεί μεταξύ άλλων τον Έβρο, την Κρήτη και τη Λειβαδιά.

Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή θα φέρει τον τίτλο «The Road Show» και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας το φθινόπωρο, φυσικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει κυκλοφορήσει κατά καιρούς ορισμένα trailers, δίνοντάς μας μία γεύση από όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια.

Στο νέο trailer της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου περιπλανιέται παρέα με τον στενό του συνεργάτη, Διονύση, στο δάσος, όπου κάνουν πεζοπορία σε ανώμαλο έδαφος. Εκεί ο παρουσιαστής είχε ένα ατύχημα on camera, αφού παραπάτησε σε ένα μονοπάτι και γλίστρησε, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στα βράχια.

Ο συνάδελφός του που βρισκόταν ακριβώς από πίσω του στη διαδρομή έτρεξε αμέσως κοντά του, όπως και ο καμεραμάν της εκπομπής. Παρ’ όλα αυτά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έπαθε κάτι σοβαρό και λίγο αργότερα αντιμετώπισε το απρόοπτο που του συνέβη με χιούμορ, ξεσπώντας σε γέλια.