Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η τρυφερή αποκάλυψη για τη Ρίτσα Μπιζόγλη στον «Εκατομμυριούχο»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η ευαίσθητη ιστορία που ανέφερε ο παρουσιαστής.

Σε μία τρυφερή αποκάλυψη που αφορά στη Ρίτσα Μπιζόγλη προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής, με αφορμή μία ερώτηση στον «Εκατομμυριούχο» σχετικά με Ελληνίδες παρουσιάστριες, θέλησε να αναφερθεί στην anchorwoman του ΑΝΤ1 και να μοιραστεί με τους τηλεθεατές μία ευαίσθητη άγνωστη ιστορία της.

«Κατ’ αρχάς να στείλουμε χαιρετισμούς και στις τέσσερις κυρίες, να είναι καλά. Θα ήθελα ένα χειροκρότημα για την αγαπημένη μας, Ρίτσα Μπιζόγλη, εδώ του ΑΝΤ1, που είναι πέρα από μία φανταστική δημοσιογράφος, και ένα απίθανα καλό παιδί», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Να ξέρετε ότι αφιερώνει ώρες στο να ταΐσει όλα τα γατάκια εδώ γύρω-γύρω από το στούντιο που βρισκόμαστε εδώ», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Είχαμε την τύχη να την συναντήσουμε πολλές φορές όσο περιφερόμασταν στο στούντιο», τόνισε από την πλευρά της και η παίκτρια, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του οικοδεσπότη.

«Ταΐζει όλες τις γάτες εδώ γύρω. Είναι η «μαμά» εδώ και ένα από τα πιο γλυκά πλάσματα που υπάρχουν», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κλείνοντας την τρυφερή του ιστορία για τη Ρίτσα Μπιζόγλη.