Για αρχή ο Στέλιος, φτιάχνει μπισκότα σε σχήμα κρουασάν γεμισμένα με δαμάσκηνα και αμύγδαλο, που μοσχοβολάνε πορτοκάλι και κονιάκ.
Στη συνέχεια, έρχονται τα ιταλικά ντελικάτα μπισκότα, με cranberries και βουτυράτη γεύση. Το καλύτερο συνοδευτικό για τον καφέ. Και αν είναι διπλοφουρνιστά, θα γίνουν ακόμα πιο τραγανά.
Τέλος, ο Στέλιος φτιάχνει γεμιστά μπισκότα με πλούσια κρέμα σοκολάτας, πανεύκολα, πεντανόστιμα και λαχταριστά, αλλά πάνω απ’όλα σπιτικά.