Με δύο εντυπωσιακά γλυκά ξεκινά τις Γλυκές Αλχημείες του ο Στέλιος Παρλιάρος! Με την ευχέρεια που προσφέρει η εμπειρία του, ξεδιπλώνει βήμα βήμα τις γνώσεις του δίνοντάς μας τη χαρά της δημιουργίας και της απόλαυσης. Ξεκινάμε με τούρτα μπαβαρουάζ με σοκολάτα. Μαλακό μπισκότο στη βάση, βελούδινη και απαλή σοκολατένια κρέμα και κομμάτια σοκολάτας στην κορυφή. Η φινέτσα και η τελειότητα στην απλότητα τους! Στη συνέχεια, Trifle με κρέμα τυριού, μπισκότα και ζελέ από φρούτα του δάσους. Απίστευτα γευστικό κατακόκκινο ζελέ με φρούτα του δάσους εναλλάσσει την δροσιά του με την γλύκα των μπισκότων. Μια πλούσια κρέμα τυριού θα απογειώσει το γευστικό αποτέλεσμα. Η απόλαυση σε στρώσεις!