«Γκρέμισε» τη Φάρμα με τις φωνές και τις ύβρεις της: «Με έχετε βγάλει την καρι… του σπιτιού! Αντε γαμ…»

Φάρμα

Όταν άρχισε τα γαλλικά στη Φάρμα, ουδείς έμοιαζε ικανός να την σταματήσει...

Στο αχυρώνα συνάντησαν όλοι οι παίκτες τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στη Φάρμα της Τετάρτης, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο που ήρθε μέσω του προγράμματος του STAR στη μικρή μας οθόνη, με αφορμή τη νέα μονομαχία αποχώρησης. Πριν αυτή λάβει χώρα, ωστόσο, «μπουρλότο» έμελλε να πέσει το ριάλιτι επιβίωσης με την έκρηξη της Φένιας.

Πιο συγκεκριμένα, η 31χρονη παίκτρια από τον Βόλο στη Φάρμα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με ‘χετε κάνει την καρ… του σπιτιού! Άντε γαμ…! Εντάξει. Με έχετε βγάλει την καρ… του σπιτιού! Χέσ… με τώρα! Και το μόνο που λέω είναι απλά τη γνώμη μου».

«Εσύ δεν είσαι ευέξαπτος, δεν νευριάζεις, δεν είσαι 0 – 100; Εσένα γιατί να σε ηρεμούμε και να σε δικαιολογούμε ενώ εγώ, αν τυχόν μπορεί να έχω μια έκρηξη, είμαι η πουτ… του σπιτιού;» φώναζε η Φένια, όταν είχαν απομακρυνθεί για λίγη ώρα από τον αχυρώνα μαζί με κάποιους συμπαίκτες της. «Όλοι είστε 0 – 100».

Έτσι, για μια ακόμα φορά στον φετινό κύκλο για τη Φάρμα του STAR, έγινε μέσα σε λίγα λεπτά… της κακομοίρας στο επεισόδιο της Τετάρτης.