Γιώργος Βελισσάρης – Απαντά για το σκηνικό με το κλαρκ στη Λακωνία: «Ήταν συγκλονιστικό»

Γιώργος Βελισσάρης

"Μόλις είδα το κλαρκ να μπαίνει μέσα, λέω: τι γίνεται, θα σηκώσει το πάλκο;".

Τη δική του απάντηση για το περιστατικό με το κλαρκ σε πανηγύρι όπου εμφανίστηκε στη Λακωνία έδωσε ο Γιώργος Βελισσάρης. Ο γνωστός τραγουδιστής, σε εκδήλωση στο Γεράκι Λακωνίας στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, έλαβε εντυπωσιακή υποδοχή από τον Σύλλογο Νέων του χωριού με καπνογόνα, βεγγαλικά και 100 κιλά γαρύφαλλα!

Γιώργος Βελισσάρης: Η στιγμή που του πετάνε 100 κιλά γαρύφαλλα με κλαρκ σε πανηγύρι στη Λακωνία

Το μεσημέρι της Τρίτης (23/7) και σε ένα διάλειμμα από την καλοκαιρινή του περιοδεία ανά την Ελλάδα, ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για το πολυσυζητημένο σκηνικό και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε.

«Έχουν υπάρξει πολλές εκδηλώσεις θαυμασμού αλλά ο καθένας το παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Νέων στο Γεράκι και όλο το επιτελείο του. Έμεινα κι εγώ έκπληκτος, δεν το περίμενα», είπε αρχικά ο Γιώργος Βελισσάρης.

«Μόλις είδα το κλαρκ να μπαίνει μέσα, λέω: τι γίνεται, θα σηκώσει το πάλκο; Και ξαφνικά μου έριξαν τα λουλούδια! Ήταν συγκλονιστικό», συμπλήρωσε στην περιγραφή του ο τραγουδιστής, τονίζοντας ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας από τους διοργανωτές.

«Όταν είδα το κλαρκ, λέω: κάτι έγινε εδώ. Άναψαν τα καπνογόνα, ήταν πάνω από 2.500-3.000 κόσμος και σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και γέμισε η πίστα. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό», παραδέχεται ο Γιώργος Βελισσάρης κλείνοντας τη ζωντανή σύνδεση στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.