Zappit

Γιώργος Ψυχογιός: «Πως να σατιρίσεις το Nemo; Ως τι; Ότι φόραγε φούστα και ταγεράκι; Δεν είναι ο ντιντής του ’65»

"Σπουδαίος καλλιτέχνης, όταν εγώ είδα τη συμμετοχή του στην Eurovision έμεινα ενεός" υπογράμμισε ο Γιώργος Ψυχογιός.

Με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Το αγόρι με τις δυο καρδιές» μίλησε ο Γιώργος Ψυχογιός, το πρωινό της Τετάρτης, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη στον Alpha. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο έμπειρος ηθοποιός αναφέρθηκε στα όρια της σάτιρας και στο πολυσυζητημένο νούμερο του Μάρκου Σεφερλή για το Nemo στο Δελφινάριο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Ψυχογιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η σάτιρα δεν έχει όρια, το όριο είναι η αισθητική. Επειδή φαντάζομαι που απευθύνεστε, δεν έχω δει τη δουλειά του. Ο άνθρωπος είναι σπουδαίος και έχει ένα κοινό που τον ακολουθεί φανατικά. Ο καλλιτέχνης που σατιρίζει δεν , ο Nemo, δεν είναι θέμα αν είναι non binary».

«Ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που κέρδισε την Eurovision και ήταν ακροβάτης. Όταν εγώ είδα τη συμμετοχή του στην Eurovision, έμεινα ενεός. Αυτός πως να τον σατιρίσεις; Ως τι; Ότι φόραγε φούστα και ταγεράκι; Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεν είναι ο ντιντής του ’65».

«Εκεί, αν θέλετε, μπορώ να κρίνω την αισθητική του πράγματος. Έχει ένα κοινό πάντως ο άνθρωπος αυτός, που τον παρακολουθεί και καλά κάνει, αλλά δεν μπορώ να το ακολουθήσω και μου προκαλεί και μια λύπη όλο αυτό». συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Ψυχογιός στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.