Γιώργος Περρής: «Στη μητέρα μου βγήκε μετά ενοχή, έπρεπε να της εξηγήσω»

Γιώργος Περρής

"Στα 18 μου το είπα στη μητέρα μου και πρώτα στην κολλητή μου φίλη. Δεν το είχα πριν, δυσκολευόμουν πάρα πολύ να το αποδεχτώ ο ίδιος" δήλωσε ο Γιώργος Περρής.

Ο Γιώργος Περρής βρέθηκε καλεσμένος στο Fay’s Time με τη Φαίη Σκορδά και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και την αντίδραση της μητέρας του.

«Στα 18 μου το είπα στη μητέρα μου και πρώτα στην κολλητή μου φίλη. Δεν το είχα πριν, δυσκολευόμουν πάρα πολύ να το αποδεχτώ ο ίδιος. Όταν μεγάλωσα εγώ τέλη ’80 με ’90, ήταν πολύ ταμπού αυτό και δεν συζητιόταν. Δεν είχα κάποιο παράδειγμα στη δημόσια σφαίρα και η νοοτροπία ήταν κάνει ό,τι θέλεις αλλά μη μιλάς και κράτησέ το κρυφό κι αυτό σε κάνει υποσυνείδητα να πιστεύεις πως κάτι πηγαίνει λάθος μέσα σου. Το προκάλεσε να το πω η φίλη μου η Μαρία κι ήταν τρομερή ανακούφιση. Θα της το χρωστώ για πάντα αυτό» δήλωσε ο Γιώργος Περρής.

«Η μητέρα μου αντέδρασε σχετικά ψύχραιμα και μου είπε ότι το φανταζόταν και το υποπτευόταν. Βεβαίως, μετά αντέδρασε κάπως ότι «μήπως φταίω εγώ και σε ώθησα σε κάτι τέτοιο». Βγήκε ενοχή. Έπρεπε να της εξηγήσω, αλλά αυτά με τον χρόνο απαλύνονται και παίρνουν τη διάσταση που πρέπει» πρόσθεσε ο Γιώργος Περρής.