Γιώργος Πατούλης – «Στενό μαρκάρισμα» από τη ρεπόρτερ του Alpha για μια δήλωση: «Θα σας ενημερώσουμε»

Γιώργος Πατούλης

"Στοιχείο για τον γάμο μου θα σας δώσω όταν πρέπει, θα σας πω σύντομα".

Το παρών σε κοσμική εκδήλωση έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (21/10) ο Γιώργος Πατούλης. Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής και πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, η οποία έκανε τα… αδύνατα δυνατά, προκειμένου να του αποσπάσει κάποιες δηλώσεις σχετικά με την προσωπική του ζωή.

«Είμαστε πολύ καλά και βεβαίως όταν προάγεται η επιστήμη και υπάρχει και η διάθεση καλής οικογένειας είναι όλα καλύτερα. Στοιχείο για τον γάμο μου θα σας δώσω όταν πρέπει, θα σας πω σύντομα», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης, διαψεύδοντας πως το μυστήριο θα γίνει στο τέλος Οκτωβρίου όπως φημολογείται.

«Θα σας ενημερώσω, βεβαίως», πρόσθεσε ο γνωστός πολιτικός, προσπαθώντας να αποχωρήσει διακριτικά από το σημείο των δηλώσεων. Η δημοσιογράφος του Alpha, ωστόσο, έδειξε την… απαιτούμενη επιμονή, κάνοντάς του «στενό μαρκάρισμα».

«Το αγοράκι μας έρχεται και εννοείται ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όλα καλά, ευχαριστώ», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Γιώργος Πατούλης.

Το περιστατικό δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν με χιούμορ αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της. Μάλιστα, η οικοδέσποινα του Happy Day έκανε και… αναπαράσταση του σκηνικού στο πλατό μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα.