Γιώργος Ματαράγκας: «Η Επίδαυρος έχει γίνει πλέον το σπίτι όλων των τηλεοπτικών ηθοποιών»

Γιώργος Ματαράγκας

«Όσοι ηθοποιοί έλεγαν ότι δεν θα παίξουν στην τηλεόραση, επειδή ήταν της Επιδαύρου, τελικά έπαιξαν», είπε ο Γιώργος Ματαράγκας.

Ο Γιώργος Ματαράγκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου. Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τον αείμνηστο Νίκο Φώσκολο, αλλά και για την Επίδαυρο που, όπως είπε, έχει γίνει το σπίτι των τηλεοπτικών ηθοποιών.

«Νιώθω νέος, γιατί η αγάπη του κόσμου είναι ακόμα ίδια όπως παλιά. Συνεργάστηκα 15 χρόνια με τον Νίκο Φώσκολο, είναι δυνατόν να μην βγάζω εκτίμηση; Ήταν 15 χρόνια ένσημα, χρήματα, δημοσιότητα, τα πάντα! Είναι δυνατόν να πω κάτι κακό γι’ αυτά τα 15 χρόνια; Είναι ελάχιστοι αυτοί που είπαν ότι μετά τον Νίκο Φώσκολο δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά», είπε ο Γιώργος Ματαράγκας.

Ο Γιώργος Ματαράγκας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όσοι ηθοποιοί έλεγαν ότι δεν θα παίξουν στην τηλεόραση, επειδή ήταν της Επιδαύρου, τελικά έπαιξαν! Και ξαφνικά η Επίδαυρος έχει γίνει το σπίτι όλων των τηλεοπτικών ηθοποιών. Δεν είναι κακό, θα έπρεπε από χρόνια να πηγαίνουν».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Ματαράγκας απάντησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν το “ακούω” ότι θα αναλάβει καλλιτεχνικός διευθυντής σε θέατρο. Δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη, υπάρχει το δικαστήριο και θα τον κρίνει ο κόσμος».