Zappit

Γιώργος Λιάνης: «Υπήρξε εποχή που δεν με αποκαλούσαν με το όνομά μου, αλλά ήμουν ο ξάδερφος»

«Η συγγένειά μου με τη Δήμητρα με βοήθησε, αλλά δεν το είχα ανάγκη, επειδή ήμουν ήδη επώνυμος δημοσιογράφος», είπε ο Γιώργος Λιάνης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε ο Γιώργος Λιάνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη δημοσιογραφία, την πολιτική, την ξαδέρφη του, Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, αλλά και τις Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ειρήνη Παπά.

«Έκλεισα τα 82 μου χρόνια και ευχήθηκα να συνεχίσω να έχω αγάπη για τους ανθρώπους και εσωτερική ηρεμία. Πάντα ήμουν δημοσιογράφος, ακόμα και όταν ήμουν στην πολιτική. Δεν έφυγα ποτέ από τη δημοσιογραφία. Η δημοσιογραφία είναι το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο όμορφο επάγγελμα του κόσμου.

Η συγγένειά μου με τη Δήμητρα με βοήθησε, αλλά δεν το είχα ανάγκη, επειδή ήμουν ήδη επώνυμος δημοσιογράφος. Υπήρξε εποχή που δεν με αποκαλούσαν με το όνομά μου, αλλά ήμουν ο “ξάδερφος”, αυτή ήταν η κακεντρέχεια του χώρου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

Ο Γιώργος Λιάνης πρόσθεσε επίσης: «Είμαι με μια γυναίκα την αγαπώ βαθιά, με τη σύντροφό μου έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ξέρει πόσο αγαπούσα τη μητέρα του και πόσο με αγαπούσε κι εκείνη».