Γιώργος Λιάγκας σε Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δήμο Βερύκιο: «Να σας ενημερώσω ότι δεν σας βλέπω, γαμ…ο!»

Γιώργος Λιάγκας

"Έχουν ένα κόλλημα στην εκπομπή της Σταματίνας, για κάποιο λόγο πρέπει να με αμφισβητούν. Δεν έχω καταλάβει αν τους κάνει καλό..."

Στη δημόσια κόντρα που έχουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το αν θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Ταίλερ Μακμπέθ, προστέθηκε πλέον και ο Δήμος Βερύκιος. Ο δημοσιογράφος, ανέφερε στο Happy Day πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα δικαιωθεί και ο Γιώργος Λιάγκας θα την πατήσει.

Ο Γιώργος Λιάγκας, εκνευρισμένος από τη νέα αναφορά του Happy Day στο όνομά του, είπε στον αέρα τα εξής: «Έχουν ένα κόλλημα στην εκπομπή της Σταματίνας, για κάποιο λόγο πρέπει να με αμφισβητούν. Δεν έχω καταλάβει αν τους κάνει καλό… Να σας ενημερώσω ότι δεν σας βλέπω -όχι επειδή δεν σας εκτιμώ και πάτε και πάρα πολύ καλά και δικαίως και λέω και πολύ καλά λόγια για την Σταματίνα και για την εκπομπή της- επειδή δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Βλέπω αναπαραγωγές στα site.

Εγώ δεν έδωσα ρεπορτάζ, πήγα στις Σπέτσες, μίλησα με τον ίδιο τον Κασσελάκη και τον ίδιο τον Αργυρό. Αν ήταν στημένο και με κοροϊδεύουν, τότε είμαι ηλίθιος και με κοροϊδεύουν. Αν το πρόβλημα είναι ότι κάποιος λέει ψέματα, δεν λέω εγώ, λένε αυτοί. Γαμ..ο»!

«Άρα κ. Βερύκιε, όταν εσείς ψευδώς βγαίνατε και λέγατε ότι θα πάει να τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο, ο Αργυρός δεν ήξερε καν ότι γίνεται γάμος», ανέφερε σε υψηλούς τόνους ο Γιώργος Λιάγκας