Zappit

Γιώργος Λιάγκας σε Λουκία Πιστιόλα: «Προφανώς συμβουλευτήκατε δικηγόρους που σας είπαν… αναδίπλωση γιατί θα φας αγωγή»

"Ερωτηθήκατε για κάτι και είπατε τη θέση σας. Δεν ήσασταν υποχρεωμένη να απαντήσετε ξέρετε".

Σε νέα ερώτηση που δέχτηκε για τον Μάρκο Σεφερλή, η Λουκία Πιστιόλα απάντησε στο Πρωινό ως εξής: «Δεν τον ξέρω τον κύριο, δεν ξέρω τίποτα. Όταν ήμουν στην ηλικία σας, πριν από πολλά χρόνια, οι δημοσιογράφοι γκρέμιζαν κυβερνήσεις. Τώρα οι δημοσιογράφοι το πολύ πολύ να ρίξουν κανέναν άνθρωπο στην ανθρωποφαγία. Για μένα έχει λήξει, τον αποδέχομαι ως ηθοποιό, το εννοώ. Δε με στενοχωρεί τίποτα».

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει την απάντησή του στη Λουκία Πιστιόλα.

«Πρώτον, όποτε προβάλουμε έναν ηθοποιό για ένα θέμα, συνεννοούμαι με την αρχισυνταξία να προβάλουμε και τη δουλειά του, πάντα. Όμως, άντε πάλι «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι». Είμαι ο πρώτος που μιλάω για την παθογένεια και για τα στραβά και τα κακώς κείμενα της δουλειάς μας. Προφανώς οι δημοσιογράφοι έριξαν κυβερνήσεις, αποκάλυψαν σκάνδαλα, πρωτοστάτησαν στα Τέμπη, σε κακοκαιρίες… Σας ενδιαφέρει κ. Πιστιόλα μου ότι από τη μέρα που αναδείξαμε το θέμα για το ότι δεν υπάρχει ασθενοφόρο στο Ηρώδειο, από τότε υπάρχει κάθε μέρα απέξω ασθενοφόρο;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ερωτηθήκατε για κάτι και είπατε τη θέση σας. Δεν ήσασταν υποχρεωμένη να απαντήσετε ξέρετε. Εμείς σχολιάσαμε τη θέση σας, όμως αυτός που την σχολίασε περισσότερο ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. προφανώς συμβουλευτήκατε δικηγόρους που σας είπαν «αναδίπλωση γιατί θα φας αγωγή». Αναδιπλωθήκατε, όμως αφήσατε και μια ειρωνεία για να μη σας πουν ότι κάνετε κωλοτούμπα. Καλά κάνατε, κι εγώ το ίδιο θα έκανα.

Από εκεί και πέρα όμως, δεν φταίει ο δημοσιογράφος που είναι ανθρωποφάγος, όταν εσείς κάνετε τη δήλωση. Κάνει δηλαδή ένας άνθρωπος μια δήλωση, να μην το παίξει καμία εκπομπή. Ε τι στο διάολο θα παίξουμε κι εμείς να γεμίσουμε τρεις ώρες ρε παιδιά; Τρεις ώρες τηλεόραση θα παίξεις κι αυτό που λες κουτσομπολιό.  Τι θα κάνεις; Θα παίξεις και το πιο ευτελές, θα παίξεις και τον Σεφερλή. Από τότε αυτό που συζητάει μια παρέα στην τηλεόραση λέγεται ανθρωποφαγία; Βγάλαμε καμία απόφαση, πυροβολήσαμε κανέναν άνθρωπο;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.