Γιώργος Λιάγκας σε Αλέξη Κούγια: «Εσύ γιατί μου πείραξες τα παιδιά; Αυτό με πείραξε περισσότερο από όλα»

Γιώργος Λιάγκας

"Δεν θέλω να τον συναντήσω, γιατί τι θα του πω; Για ελάτε στη θέση μου".

Μετανιωμένος δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στις κάμερες για τη σκληρή ανακοίνωση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό για τον Γιώργο Λιάγκα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε τα εξής: «Είχα μια πολύ σκληρή ανακοίνωση εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα, τον αποκάλεσα σίχαμα, ζήτησα να απολυθεί από τον ΑΝΤ1. Έχω μετανιώσει, σας το λέω ευθέως. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει από κάποιον να απολυθεί. Δεν πήρα ποτέ τον Θοδωρή Κυριακού να απολύσει τον Λιάγκα, το λέω ξεκαθαρισμένα».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Δεν θέλω να τον συναντήσω, γιατί τι θα του πω; Για ελάτε στη θέση μου. Με είπε σίχαμα δημόσια και ζήτησε την απόλυσή μου. Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι επειδή ξέρει ο Κούγιας, όπως κι εγώ ξέρω την ευαισθησία του για τα παιδιά του, με πείραξε που έκανε αναφορά στα παιδιά μου, πώς τα μεγαλώνω εγώ με τι αξίες κλπ… Παλιά λέγαμε δεν πειράζουμε μάνες με παιδιά. Εσύ γιατί μου πείραξες τα παιδιά; Αυτό με πείραξε περισσότερο από όλα».

«Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι βγήκε μόνος του χωρίς να τον ρωτήσει κανείς και είπε ότι έχει μετανιώσει για τη δήλωση αυτή, τον τιμά και το εκτιμώ», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.