Γιώργος Λιάγκας: Πρεμιέρα για το Πρωινό – «Δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά πράγματα στην εκπομπή»

Γιώργος Λιάγκας

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής.

Την πρώτη καλημέρα για τη νέα σεζόν μάς είπε πριν από λίγο ο Γιώργος Λιάγκας. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής επέστρεψε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με το Πρωινό στον ΑΝΤ1, και μαζί με την ομάδα του μάς υποδέχθηκαν στο ανανεωμένο πλατό τους.

Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, στη δοκιμασμένη παρέα των Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Άριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία θα συμπληρώσει την πολύ δυνατή ομάδα του «Πρωινού».

«Όπως σας άφησα, έτσι και σας βρίσκω. Είμαστε σε πνεύμα ίδιο, δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά πράγματα στην εκπομπή. Όπως μας αφήσατε, έτσι μας ξαναβρίσκεται. Είμαστε μια εκπομπή που είμαστε μέσα στην επικαιρότητα, την πολιτική, την κοινωνική, την lifestyle, είμαστε μια καθαρόαιμη infotainment εκπομπή. Λίγο πειράξαμε τους συνεργάτες, με μεγάλη χαρά έχουμε υποδεχθεί και καινούργιους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Βαγγέλης Περρής θα σχολιάζει με το χαρακτηριστικό καυστικό του ύφος όλα τα θέματα, δίνοντας επιπλέον πληροφορίες.

Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίζει με νέες γεύσεις, αρώματα και συνταγές από τον καταξιωμένο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου, ο οποίος θα δίνει και φέτος φρέσκιες μαγειρικές ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές για όλα τα γούστα.