Zappit

Γιώργος Λιάγκας κατά Θέμη Αδαμαντίδη: «Κλείσ’ το το ρημάδι, μη τα λες αυτά, είναι δυνατόν;»

«Επειδή είμαστε και οι δύο αρσενικά, ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα που μπορεί να υποστεί ένας άντρας;», ρωτάει ο Γιώργος Λιάγκας τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του κατά του τραγουδιστή.

Θέμης Αδαμαντίδης για Απόστολο Λύτρα: «Για να φτάσει σε αυτό το σημείο, ίσως τον έπνιγε η κατάσταση»

«Ρε γαμ…ο, κλείσ’ το το ρημάδι. Μην τα λες, άσε να τα πει κανένας άλλος. Είναι δυνατόν τώρα να περνάς ένα μήνυμα ότι δεν χτυπάμε πρόσωπο, αλλά άμα ρίξουμε καμιά σπρωξιά στο σώμα, δεν πειράζει; Επειδή είμαστε και οι δύο αρσενικά, ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα που μπορεί να υποστεί ένας άντρας;

Να χτυπάει μια γυναίκα και να ξεφτιλίζεται στο πανελλήνιο επειδή χτύπησε μια γυναίκα η να τρώει κεράτο; Γενικά μιλάω, δεν λέω ούτε για σένα ούτε για τον Λύτρα. Ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα; Να δείρεις και να ξεφτιλιστείς ή να έχεις φάει κέρατο; Στο δικό μου το ζύγι είναι το κέρατο. Θα το καταπιείς, θα πεις και δυο βρισίδια σε δυο φίλους σου και να πας παρακάτω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως ήταν φυσικό, όλοι οι συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα δεν πίστευαν στα αυτιά τους με όσα άκουσαν από τον Θέμη Αδαμαντίδη.