Zappit

Γιώργος Λιάγκας κατά Μάρκου Σεφερλή: «Βγήκε ως άλλος Κυριάκος Βελόπουλος, κουνώντας το δάχτυλο»

«Βγαίνει σαν κλαμμένος, ενώ θα έπρεπε να είναι λεβέντης», λέει ο Γιώργος Λιάγκας,

Γι’ ακόμα μία μέρα ο Μάρκος Σεφερλής ήταν από τα κεντρικά θέματα στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, ξανά μίλησε για τον γνωστό κωμικό, τον οποίο παρομοίασε με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Είναι πολλοί άνθρωποι που θέλουν μόνο να τους στηρίζουν, θέλουν αυλές και δεν έχουν μάθει να δέχονται και την κριτική. Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει το ταλέντο του Μάρκου, όλοι λένε ότι έχει ταλέντο. Ο Μάρκος βγήκε ως άλλος Κυριάκος Βελόπουλος, κουνώντας το δάχτυλο από το θεατρικό σανίδι και είπε “δέχομαι ενορχηστρωμένη επίθεση”. Ο Μάρκος είναι γρανάζι αυτού του συστήματος», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Ο Μάρκος γεμίζει θέατρα, γεμίζει τσέπες και είναι συνέχεια στην τηλεόραση. Στο σύστημα είναι ο Μάρκος, κάποιοι ποιοτικοί δεν τον αποδέχονται, ας το καταπιεί και ας προχωρήσει έτσι. Ο Μάρκος βγαίνει σαν κλαμμένος, ενώ θα έπρεπε να είναι λεβέντης, γιατί είναι πετυχημένος. Δεν μπορεί να βγαίνει ως αδικημένος».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Εγώ είμαι σύμμαχός του, τον στήριξα. Κι ενώ εγώ τον στήριξα, είπε ότι θα μου βγάλει τα μηνύματα. Ποια μηνύματα; Λες και έχουμε ανταλλάξει κανένα ερωτικό μήνυμα και θα με βγάλει στη φόρα. Εγώ τον στήριξα, αλλά επειδή δεν με χωνεύει, βγαίνει και λέει ότι θα μου βγάλει τα μηνύματα. Εκεί λέω ότι τα έχει χάσει ο Μάρκος και νομίζει ότι είναι ο Βελόπουλος. Γιατί βγάζει λόγους στο θέατρο;».