Γιώργος Λιάγκας: «Η Αντελίνα δέχθηκε απειλές από τον μεγαλύτερο αλήτη στο χώρο για να μην έρθει στην εκπομπή»

Γιώργος Λιάγκας

"Όποιος σκέφτεται έτσι να απειλήσει είναι κακός άνθρωπος κι αυτή που τον έβαλε." είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πυρ άνοιξε ο Γιώργος Λιάγκας για τις απειλές που δέχθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη από συγκεκριμένο πρόσωπο των media, λέγοντάς της ότι αν πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του θα δεχόταν πόλεμο από άλλες εκπομπές.

«Χθες η Αντελίνα Βαρθακούρη δέχθηκε απειλές το πρωί να μην έρθει να δώσει και να ακυρώσει τη συνέντευξη και να επικαλεστεί λόγους υγείας, επειδή αν ερχόταν η τάδε εκπομπή θα της έκανε πόλεμο και θα την εξαφάνιζε από προσώπου γης. Για εμένα αυτός που το έκανε είναι ο μεγαλύτερος αλήτης που υπάρχει στον χώρο μας. Είναι μια αλητεία και χυδαιότητα, που όμοιά της δεν έχω ξαναζήσει.» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να έρχεται εδώ το κορίτσι κλαίγοντας και να λέει πως πιέστηκε από έναν άνθρωπο. Του είπαν παρουσιαστές από άλλες εκπομπές να την πιέσουν να μην έρθει. Πόσο περήφανους σας κάνει αυτή η πρακτική; Θλίβομαι πραγματικά. Όλοι είναι ηλίθιοι. Δεν μπορώ να κάνω χειρότερο εσένα, αλλά καλύτερο τον εαυτό μου. Μπορώ να βελτιωθώ από τα λάθη μου και να γίνω λίγο καλύτερος; Εάν το μυαλό μου είναι πως θα κάνω χειρότερο εσένα, τότε είμαι βλαξ, κακός άνθρωπος, ηλίθιος κι επικίνδυνος για την κοινωνία. Όποιος σκέφτεται έτσι να απειλήσει, είναι κακός άνθρωπος κι αυτή που τον έβαλε. Ήμουν χάλια χθες το απόγευμα, το στομάχι μου πονούσε από τη στενοχώρια μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Είναι σαν απόρριμμα που περπατάει στον δρόμο αυτοί οι άνθρωποι. Κι όμως! Κι αυτοί οι άνθρωποι αν σε δούνε από κοντά, σου πλέκουν και το εγκώμιο και σε γλείφουν και σου στέλνουν μηνύματα. Βρωμεροί κι αυτοί που το κάνουν κι αυτοί που τον έβαλαν.» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.