Zappit

Γιώργος Λιάγκας: «Για ποιο λόγο να μιλάς με πρώην σύντροφό σου;»

"Η ζωή περνάει, μπορεί να έχεις έναν καινούριο σύντροφο, μια καινούρια σύντροφο και δίνεις κέντρο βάρους στον καινούριο σου σύντροφο", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή δήλωση που έκανε η Βάλια Χατζηθεοδώρου για ανθρώπους με τους οποίους είχε σχέση στο παρελθόν και κρατάει επαφή, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να εκφράσει τις αντιρρήσεις του.

«Αυτό το ερώτημα αν πρέπει να μιλάμε με τους πρώην ή με τις πρώην, για ποιο λόγο να μιλάς; Αν δεν έχεις παιδιά με έναν πρώην σύντροφό σου, που μοιραία θα μιλάς -όχι μοιραία, σωστό είναι να μιλάς- για τα ζητήματα των παιδιών, δεν καταλαβαίνω γιατί με έναν πρώην σύντροφό σου πρέπει να μιλάς σώνει και καλά.

Η ζωή περνάει, μπορεί να έχεις έναν καινούριο σύντροφο, μια καινούρια σύντροφο και δίνεις κέντρο βάρους στον καινούριο σου σύντροφο. Υποτίθεται ότι όλοι δουλεύουμε και έχουμε έναν συγκεκριμένο χρόνο για τη σχέση μας, αν αυτόν τον ελεύθερο χρόνο τον σπαταλάμε σε 4-5 σχέσεις που είχαμε πριν κι όχι σε αυτήν που είχαμε τώρα, πάει…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έχω ακούσει την ανωμαλία που λένε κάποιοι άνθρωποι ότι «εγώ καθημερινά μιλάω και με έναν πρώην μου, έχω και καλή σχέση πάμε για καφέ» και τότε γιατί χωρίσατε;

Εγώ δεν μιλάω. Το θεωρώ ανωμαλία», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.