Zappit

Γιώργος Λαμπάτος: «Είμαστε σε μεγάλο δίλημμα, ξαφνικά μας λένε ότι υπάρχει και τρίτο φύλο»

"Στην Ελλάδα δεν είχαμε προετοιμαστεί ώστε να δεχθούμε ότι ο κύριος τάδε πήγε με τον άντρα του στο Ηρώδειο" τονίζει ο Γιώργος Λαμπάτος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Λαμπάτος στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά, το πρωινό της Δευτέρας, στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε να μιλήσει για το πολυσυζητημένο νούμερο του Μάρκου Σεφερλή με το Nemo στο Δελφινάριο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε στα social media.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λαμπάτος δήλωσε πως «αν είναι κοροϊδία (σ.σ το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή με το Nemo), είναι από τον ίδιο τον τραγουδιστή που ήταν έτσι η αμφίεση του. Όχι, από έναν κωμικό ηθοποιό που κάνει μια επιθεώρηση και μιμείται κάποιο ρόλο. Στην Ελλάδα δεν είχαμε προετοιμαστεί τόσο πολύ ώστε να δεχθούμε ότι ο κύριος τάδε πήγε με τον άντρα του, τον κύριο τάδε, στο Ηρώδειο και είδαν μια παράσταση».

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα μεγάλο δίλημμα γιατί ξαφνικά μας λένε ότι υπάρχει και τρίτο φύλο. Υπάρχει ο και η, υπάρχει και το».

«Κάποια στιγμή σηκώθηκε ένας γιατρός που παρακολουθούσε την παράσταση, ο κ. Σούρας, γύρισε προς τους θεατές και είπε ότι είναι δύο τα φύλα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Λαμπάτος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.