Γιώργος Λάγιος για Λίτσα Πατέρα: «Tι να πω για αυτό το θέμα, είναι ευαίσθητο»

Γιώργος Λάγιος

"Όταν δουλεύεις τόσα χρόνια κάπου και είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις, έχεις έναν τιμητικό τίτλο" διευκρινίζει ο Γιώργος Λάγιος.

Ο Γιώργος Λάγιος έδωσε το παρών σε χθεσινοβραδινό event και βεβαίως η κάμερα της καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool ήταν εκεί. Έτσι, ο γνωστό ψυχοθεραπευτής παραχώρησε δηλώσεις στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη σχολιάζοντας μέχρι και την απόφαση της Λίτσας Πατέρα να μην βρεθεί στο φινάλε του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά το ενδεχόμενο να τον δούμε σε κάποια συνεργασία με εκπομπή της πρωινής ζώνης, ο Γιώργος Λάγιος δήλωσε αρχικά πως «εγώ είμαι καλύτερος στο ενημερωτικό-κοινωνικό-σεξουαλικό-ψυχολογικό οπότε, όσο πιο βράδυ, τόσο καλύτερα».

«Ερχόταν η Λίτσα Πατέρα στη για τα ζώδια τότε στην εκπομπή σας. Η Λίτσα Πατέρα αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 ή από την πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Λιάγκα. Μια γνώμη, εσύ που γνώρισες και τη Λίτσα Πατέρα όταν δουλεύατε μαζί» σχολίασε αρχικά ο ρεπόρτερ της εκπομπής να κληθεί να τοποθετηθεί ο Γιώργος Λάγιος ως εξής.

«Tώρα, εγώ τι να πω για αυτό το θέμα; Είναι ευαίσθητο. Φαντάζομαι ότι, όταν δουλεύεις τόσα χρόνια κάπου και είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις, έχεις έναν τιμητικό τίτλο. Το κάνεις όπου θες, όπως το θες, μόνο και μόνο για τα χρόνια που έχει δώσει εκεί».