Γιώργος Κουβαράς: Αποκάλυψε την περιπέτεια στο εστιατόριο της ΕΡΤ που τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Γιώργος Κουβαράς

"Η κυβέρνηση είναι σε μία πτωτική πορεία, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει ξανά μία ευκαιρία και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε περίοδο διάλυσης".

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno έδωσε ο Γιώργος Κουβαράς. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ μίλησε στην Ευάννα Ζουμπούρογλου για την απόσυρσή του από το δελτίο ειδήσεων, με αφορμή τη νέα βραδινή, ψυχαγωγική του εκπομπή, που θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα στη Δημόσια Τηλεόραση.

«Είναι κάτι καινούργιο, που το ήθελα πάρα πολύ. Το είχα πει εδώ και δύο χρόνια στον απελθόντα πρόεδρο της ΕΡΤ, κύριο Ζούλα, ότι θέλω να κάνω μία τέτοια εκπομπή. Πέρσι αποφάσισα ότι θέλω να τελειώσω με το δελτίο, ήταν ένας κύκλος που έκλεισε», δηλώνει ο Γιώργος Κουβαράς.

«Στο εστιατόριο της ΕΡΤ μου κάθισε ένα κομμάτι κρέας και αναγκάστηκα να πάω να κάνω μία γαστροσκόπηση για να κατέβει πιο κάτω», αποκάλυψε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος στην κάμερα του MEGA.

«Νομίζω ότι πάμε σε ένα καινούργιο πολιτικό σκηνικό. Η κυβέρνηση είναι σε μία πτωτική πορεία, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει ξανά μία ευκαιρία και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε περίοδο διάλυσης», σχολιάζει ο Γιώργος Κουβαράς για τις εξελίξεις στο εσωτερικό των κομμάτων.

«Η δική μας εκπομπή δεν θα μοιάζει ιδιαίτερα με του Σπύρου Παπαδόπουλου, επομένως δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Αν θέλετε να παραπέμψετε κάπου την εκπομπή μας, θα έλεγα ότι είναι ένα μείγμα από το «Αλάτι και Πιπέρι» του Φρέντυ Γερμανού και τις εκπομπές που έκανε η Σεμίνα Διγενή», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κουβαράς.