Zappit

Γιώργος Καράμπελας: «Δεν θα έκανα τηλεοπτικά το ίδιο πράγμα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, προφανώς»

"Το Cash or Trash ήταν ένα υπέροχο τηλεοπτικό ντεμπούτο αλλά τελείωσε ένας κύκλος" υπογραμμίζει ο Γιώργος Καράμπελας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καράμπελας, το πρωινό της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή στον Alpha. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο concept maker και συλλέκτης αισθητικής μίλησε για το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ που ετοιμάζει αλλά και εκείνο μέσα από τον οποίο τον γνωρίσαμε, το Cash or Trash.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καράμπελας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου έγινε καμία τηλεοπτική πρόταση που δεν ήταν επάνω μου. Έγιναν συζητήσεις για τηλεπαιχνίδι αλλά δεν προχώρησαν γιατί εγώ, έτσι κι αλλιώς, είχα πλέον αποφασίσει να πάω στο OPEN για να παρουσιάσω τη δική μου εκπομπή».

«Σου αρέσει τώρα που βγαίνεις στο δρόμο τύπου… Αρναούτογλου, Όμορφος Κόσμος;» ρώτησε, εν συνεχεία, η ρεπόρτερ για να απαντήσει ο Γιώργος Καράμπελας ως εξής. «Καλέ, ο Γρηγόρης το κάνει καταπληκτικά και είναι master σε αυτό το πράγμα. Εγώ δεν κάνω το ίδιο πράγμα και δεν θα έκανα το ίδιο πράγμα, προφανώς»

«Το Cash or Trash ήταν ένα υπέροχο τηλεοπτικό ντεμπούτο αλλά τελείωσε ένας κύκλος. Ένας από τους λόγους θα μπορούσε να είναι πως ήταν πολύ στατικό και δεν υπήρχε κάποια έκπληξη, ενώ εγώ είμαι άνθρωπος πραγματικά που δεν βάζω κω… κάτω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Καράμπελας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.