Γιώργος Καραμίχος: «Παίζουν οι άνθρωποι με το σκοτάδι και κακοποιούν άλλες ψυχές»

Γιώργος Καραμίχος

"Είναι πολύ δύσκολο να δικαιωθεί το θύμα στην Ελλάδα, γι' αυτό και φοβάται να μιλήσει" διευκρινίζει ο Γιώργος Καραμίχος.

Με αφορμή την θεατρική τους σύμπραξη, ο Γιώργος Καραμίχος και η Γιώτα Φέστα μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Weekenders και την δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις διαφορές που παρουσιάζουν τόσο το θέατρο και η τηλεόραση όσο και οι κακοποιητικές συμπεριφορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος εξήγησε αρχικά πως «και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα παίζουν οι άνθρωποι με το σκοτάδι και κακοποιούν άλλες ψυχές. Με τη διαφορά ότι στο εξωτερικό υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να δικαιωθεί ένας άνθρωπος, ακόμη και μεγάλο να είναι το όνομα, ενώ στην Ελλάδα οι άνθρωποι που δημιουργούν τέτοιες συνθήκες κυκλοφορούν ελεύθεροι. Είναι πολύ δύσκολο να δικαιωθεί το θύμα στην Ελλάδα, γι’ αυτό και φοβάται να μιλήσει».

«Όσον αφορά το θέατρο και την τηλεόραση, η διαφορά με την Ελλάδα είναι η ευκολία και με την οποία γίνονται οι δουλειές. Οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί δηλαδή δεν θα απαιτήσουν για να βγάλουν το καλύτερο από το ταλέντο που έχουν στα χέρια τους. Θα αρκεστούν σε αυτό που δίνει ο ηθοποιός. Εάν ανοίξεις την τηλεόραση, υπάρχει πάντα το εξής ερώτημα: Δεν βλέπουν αυτοί οι άνθρωποι τις ξένες πλατφόρμες που έχουμε πια όλοι πρόσβαση; Δεν βλέπουν πως παίζει ο κόσμος; Δεν βλέπουν πως γυρίζει ο κόσμος, πως φωτίζει ο κόσμος;».

«Για ποιο λόγο; Είναι η ευκολία αυτή» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Καραμίχος σε αυτές τις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα και του Δημήτρη Πανόπουλου στον ΑΝΤ1.