Γιώργος Καραμίχος: «Έχω κάνει καταγγελίες αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρω αυτούς τους ανθρώπους»

Γιώργος Καραμίχος

"Τι να αντιδράσω; Έχει πολύ παρανοϊκό κόσμο" υπογράμμισε, παράλληλα, ο Γιώργος Καραμίχος.

Τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά συνάντησε ο Γιώργος Καραμίχος, την Παρασκευή, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Έρημη χώρα» στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις διαδικτυακές απάτες οι οποίες συχνά λαμβάνουν χώρα με την εικόνα και του ίδιου στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χρησιμοποιούν το όνομα μου και τη φωτογραφία μου, μου έχουν πει, μέχρι και σε πλατφόρμα στην Ισπανία! «Εσύ είσαι αυτός;» με ρωτήσανε και απάντησα πως ήμουν εδώ στην Αθήνα. Τι να αντιδράσω; Έχει πολύ παρανοϊκό κόσμο».

«Kαι στο Instagram φτιάχνουν κάθε μέρα καινούργιο προφίλ με την φωτογραφία μου. Παιδιά, μην δίνετε λεφτά σε ανθρώπους! Υπάρχει κόσμος που στέλνει λεφτά και μου λένε πως «ζήτησαν 1500 ευρώ για τα γατάκια». Μα θα σας ζητούσα εγώ 1500 ευρώ για τα γατάκια; «Και τα βάλατε σε λογαριασμό;» ρώτησα, «ναι και χάθηκαν» μου είπαν. Προφανώς χάθηκαν, δηλαδή μην δίνετε λεφτά σε τέτοια».

«Έχω κάνει καταγγελίες, απλώς είναι πολύ δύσκολο να βρω αυτούς τους ανθρώπους. Βοηθάμε ζώα, βοηθάμε γατάκια, αλλά βάζουμε έναν αριθμό τραπεζικό που θα γράφει ότι είναι της τάδε φιλοζωικής οργάνωσης. Δεν τα στέλνουμε αβέρτα κουβέρτα σε κάποιον που έχει τη φωτογραφία μου» συμπλήρωσε επίσης, σε αυστηρό τόνο, ο Γιώργος Καραμίχος στο καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.