Zappit

Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε»

«Φοβούνται να το πουν κι έχουν δίκιο, γιατί θα έχουν θέμα στη δουλειά τους. Αν το κάνει ένας ζεν πρεμιέ, δεν ξέρω αν θα τον ξαναπάρουν σε ρόλο», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στο podcast των Rainbow Mermaids έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για τον πρώτο του έρωτα με αγόρι, το coming out στους γονείς του και άλλα πολλά…

«Ο πρώτος χρόνος στο Voice ήταν δύσκολος, γιατί δεν τους άρεσα. Δεν άρεσα ούτε στους Έλληνες, ούτε στους Τούρκους, ούτε στους Ολλανδούς. Ξεκίνησαν να αλλάζουν γνώμη όταν ξεκίνησαν τα live», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε στη συνέχεια: «Ο πρώτος έρωτας με αγόρι ήρθε στα 22. Εκεί αποδέχτηκα τη σεξουαλικότητά μου και είπα ότι είμαι αυτό. Το να μιλήσω στους γονείς μου ήταν μια δύσκολη διαδικασία, αλλά το επόμενο πρωί που βγήκα έξω, νόμιζα ότι έβλεπα πρώτη φορά το ξημέρωμα, σαν να ήταν διαφορετικό. Αγαπώ πολύ τους γονείς μου, γιατί χωρίς να είναι εύκολο σε αυτούς, το κάνανε εύκολο σε μένα».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε επίσης: «Αυτός που δυσκολεύεται με το political correct, τον δυσκολεύει ο εαυτός του, έχει συνηθίσει την άσχημη πλάκα και να κοροϊδεύει τον άλλον. Με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ακούστηκε πάρα πολύ κακοποιητικός και ρατσιστικός λόγος. Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος μας; Νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε. Φοβούνται να το πουν κι έχουν δίκιο, γιατί θα έχουν θέμα στη δουλειά τους. Αν το κάνει ένας ζεν πρεμιέ, δεν ξέρω αν θα τον ξαναπάρουν σε ρόλο».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Θέλω να αγαπήσω και να αγαπηθώ! Και γενικότερα θέλω να ζήσω όμορφα και να κάνω πράγματα με τα οποία περνάω καλά και να μην κουράζομαι πια άλλο για την αποδοχή».