Γιώργος Κακοσαίος για την stalker του πατέρα του: «Μας ενοχλούσε καιρό και άφηνε ραβασάκια»

Γιώργος Κακοσαίος

"Καλύτερα να τα λύσουν οι δικηγόροι που τα ξέρουν όλα αυτά καλά".

Τη δικαστική οδό ακολουθεί πλέον ο Γιάννης Πλούταρχος, μετά την αποκάλυψη πως μία φανατική θαυμάστριά του είχε εξελιχθεί εδώ και πολύ καιρό σε εμμονική stalker. Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως, η 47χρονη γυναίκα παρενοχλούσε επί μήνες τον τραγουδιστή, αφήνοντάς του μάλιστα έξω από το σπίτι του στα νότια προάστια ερωτικά ραβασάκια με καραμέλες.

Ο Γιώργος Κακοσαίος, ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, μίλησε νωρίτερα σήμερα (8/10) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό. Ο νεαρός τραγουδιστής δεν θέλησε, ωστόσο, να δώσει συνέχεια στο θέμα, επισημαίνοντας πως αυτή είναι δουλειά της δικαιοσύνης.

«Όντως έχει συμβεί κάτι. Δε θα ήθελα όμως να μιλήσω γι’ αυτό. Καλύτερα να τα λύσουν οι δικηγόροι που τα ξέρουν όλα αυτά καλά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο», ανέφερε ο Γιώργος Κακοσαίος στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Αλήθεια είναι ότι μας ενοχλούσε καιρό και άφηνε ραβασάκια στον μπαμπά. Προτιμώ όμως να τα πουν οι δικηγόροι αύριο στο δικαστήριο», κατέληξε στις δηλώσεις του ο νεαρός τραγουδιστής.