Γιώργος Χρυσοστόμου: «Μου έχουν ζητήσει να ντυθώ σοκοφρέτα σε σχολείο και Σάκης Ρουβάς από τη Eurovision»

Γιώργος Χρυσοστόμου

«Δεν φλερτάρω από τα social, δίνω χαρτάκι με το τηλέφωνό μου. Μία φορά επιχείρησα να βγω ραντεβού μέσω Instagram και δεν... αναγνώρισα την κοπέλα από κοντά».

Στο video series του LadyLike με την επιμέλεια της Ζωής Δημητρίου μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο γνωστός ηθοποιός απαντά ανοιχτά σε ένα feelgood word challenge και μεταξύ άλλων αναφέρεται στο φλερτ, ενώ αποκαλύπτει τις πιο περίεργες μεταμφιέσεις που του έχουν ζητήσει την περίοδο που εργαζόταν σε γραφείο διοργάνωσης πάρτι.

«Είμαι στο working class mode. Δεν έχω περιθώριο να μείνω εκτός δουλειάς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν είχα τα λεφτά που νομίζει ο κόσμος ότι έχω, δεν θα συνέχιζα αυτή τη δουλειά», δηλώνει ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Θυμάμαι ότι δούλευα σε ένα γραφείο με παιδικά πάρτι. Είχε γίνει λάθος συνεννόηση και ήμουν ο Άγιος Βασίλης του μαγαζιού αλλά κάποιος ξέχασε να μου φέρει τις μπότες, οπότε ήμουν με τα αθλητικά. Ο σεκιούριτι που άλλαζε κάθε τρεις ώρες βάρδια με πετούσε έξω και με ξανάβαζε μέσα, έτσι πήγε όλη η βραδιά», περιέγραψε ο ηθοποιός σε άλλο σημείο.

«Μου έχουν ζητήσει να ντυθώ σοκοφρέτα σε σχολείο και ήρωες της Disney και Σάκης Ρουβάς από τη Eurovision μου είχαν ζητήσει μια φορά, πήγα με ελληνική σημαία στη μπλούζα και σκισμένο τζιν παντελόνι», θυμάται χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Γενικά τα πάω καλά με την αναγνωρισιμότητα. Αν φωνάξεις όμως το όνομά μου δυνατά μέσα σε ένα αεροδρόμιο, ας πούμε, θα ντραπώ λίγο περισσότερο και θα ενοχληθώ. Δεν φλερτάρω μέσα από τα social media, δίνω χαρτάκι με το τηλέφωνό μου. Μία φορά επιχείρησα να βγω ραντεβού μέσω Instagram και δεν… αναγνώρισα την κοπέλα από κοντά», παραδέχεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου.