Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η σάτιρα πάντα ήταν καυστική, όχι μόνο του Μάρκου Σεφερλή»

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Η σάτιρα είναι κάτι το οποίο κάποτε κρίνεται και κάποτε δεν κρίνεται, δεν είναι ένα πράγμα" επισημαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μαζί με την σύζυγο του, Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε βραδινή εκδήλωση όπου και τους συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Buongiorno και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη για το MEGA. Μάλιστα, ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε με τρυφερότητα στη νέα καθημερινότητα με την αγαπημένη του αλλά και στα πυρά που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής για το σκετς με το Nemo στο Δελφινάριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογήθηκε πως «η σάτιρα πάντα ήταν καυστική και όχι μόνο του Μάρκου Σεφερλή. Γενικά η σάτιρα είναι κάτι το οποίο κάποτε κρίνεται και κάποτε δεν κρίνεται. Νομίζω ότι δεν είναι ένα πράγμα. Ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μέσα από την πορεία του έχει αποδείξει και το ταλέντο και την αξία του».

«Από εκεί και πέρα το τι ακριβώς συγκεκριμένα έχει γίνει, δεν το έχω παρακολουθήσει αλλά έχει πάρει κάτι το μάτι μου. Νομίζω ότι ο Μάρκος συχνά συζητιέται αλλά για μένα είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και έχω συνεργαστεί με πολύ ωραίο τρόπο».

«Καλά είναι η μικρή μας, τώρα τρέχουμε με τα πέρα δώθε στη Σκιάθο γιατί ήμασταν εκεί μέχρι να ξαναέρθουμε για χειμώνα. Κάποια στιγμή θα γίνει και η βάπτιση μεταξύ συγγενών και φίλων» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.