Μπορεί μια τέλεια γεύση να είναι light; Μπορεί ένα πεντανόστιμο πιάτο να έχει λίγες θερμίδες; Αυτά τα ερωτήματα απαντά από την κουζίνα του αυτή την Κυριακή ο Βαγγέλης Δρίσκας .
Ο Βαγγέλης Δρίσκας διδάσκει τους σωστούς τρόπους μαγειρέματος και φτιάχνει την πιο νόστιμη σούπα λαχανικών με γιαούρτι και ανατολίτικα μπαχαρικά.
Φτιάχνει την κλασική σαλάτα ταμπουλέ με φρέσκα αρωματικά, ανακαλύπτει τη τέλεια γεύση στα ανάμεικτα σαλατικά με κοτόπουλο μαγειρεμένο με φρέσκα μυρωδικά, ετοιμάζει τις πιο ελαφριές μπρουσκέτες με πολύσπορο ψωμί, και σερβίρει ψάρι ποσέ με δυο απίθανες συνοδευτικές σάλτσες.
Και το γλυκό αυτής της Κυριακής αποτελεί μια ελαφριά πρόταση. Τσιζκέικ με μανταρίνι και γκρέιπφρουτ, στην πιο light εκδοχή του όπως το σερβίρουν στην Ιταλία.
Αυτή την Κυριακή οι πιο νόστιμες ελαφριές γεύσεις από τη φύση στο πιάτο!
Διαβάστε ακόμα:
Το μενού της Πρωτοχρονιάς που θα κλέψει τις εντυπώσεις