Zappit

Γιάννης Ζουμπαντής για Nemo: «Τι είναι; Ερμαφρόδιτο είναι;»

"Τι σημαίνει ομοφοβικά σχόλια; Η αλήθεια είναι ομοφοβικό σχόλιο;" αναρωτιέται, παράλληλα, ο ηθοποιός Γιάννης Ζουμπαντής.

Στον αέρα του Buongiorno με την Φαίη Σκορδά μίλησε ο πρώην στενός συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή, Γιάννης Ζουμπαντής το πρωινό της Παρασκευής στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε αφενός να στηρίξει τον συνάδελφο του για τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα και αφετέρου να εκφράσει την προσωπική του απορία για το νικητή της Eurovision 2024, Nemo.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουμπαντής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο καθένας λέει ό,τι μπορεί. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν κάνει ομοφοβικά σχόλια μέσα από τα σκετς και τις παραστάσεις του, είναι μέρος της δουλειάς μας αυτό. Τι σημαίνει ομοφοβικά σχόλια; Η αλήθεια είναι ομοφοβικό σχόλιο;».

«Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει στο θέατρο έναν τραγουδιστή της Eurovision, ο οποίος δηλώνει non binary και τον κατηγορούν τώρα» σχολίασε, εν συνεχεία, ο δημοσιογράφος Χρήστος Λυσσέας για να απαντήσει γελώντας ο ηθοποιός, «δηλαδή τι είναι; Ερμαφρόδιτο είναι;».

«Γιατί να αλλάξει ο Μάρκος Σεφερλής τη σάτιρα του; Γιατί να αλλάξει; Εδώ βλέπω έργα του Στάθη Ψάλτη που τα έχουν πετσοκόψει. Δέχεται αυτές τις επιθέσεις διότι δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κραμαστάρια» υπογράμμισε, τέλος, ο Γιάννης Ζουμπαντής στις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.