Zappit

Γιάννης Ζουγανέλης: «Η ζημιά που κάηκε το σπίτι μου μπορεί να είναι πάνω από 1 εκ. ευρώ»

"Θα αποζημιωθώ και θα πάρω κάτι άλλο κάπου αλλού. Εκεί αποκλείεται να ξαναπάω, έχουν καταστραφεί τα πάντα", λέει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα τη Δευτέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και στο σπίτι του που κάηκε το καλοκαίρι από τη φωτιά στον Βαρνάβα.

«Πάει πάρα πολύ καλά. Έχει ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία, εξελισσόμενο όμως θετικά, θα το βρει», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Αναφερόμενος στο σπίτι του που κάηκε τον περασμένο Αύγουστο, αποκάλυψε: «Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, δεν υπάρχει τίποτα. Θα ήθελε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να ξαναφτιαχτεί. Έχασα και αντικείμενα με τα οποία ήμουν δεμένος στη ζωή μου. Η ζημιά μπορεί να είναι και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Θα αποζημιωθώ αλλά να το χτίσω αποκλείεται. Θα αποζημιωθώ και θα πάρω κάτι άλλο κάπου αλλού. Εκεί αποκλείεται να ξαναπάω, έχουν καταστραφεί τα πάντα».

Για το αν πρόκειται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε: «Δε νομίζω να παντρευτεί ακόμα η Ελεωνόρα, αλλά είναι σε μία φάση πολύ καλή».