Γιάννης Ζουγανέλης για Δημήτρη Σταρόβα: «Αυτή η παρένθεση θα κάνει καλό στη ζωή του»

Γιάννης Ζουγανέλης

"Αν εκθέτεις το κακό σημαίνει ότι είσαι σε μια φάση που μπορείς και να το ξεπεράσεις" εξομολογείται, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή την εξέλιξη της υγείας του καλού του φίλου, Δημήτρη Σταρόβα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος καλλιτέχνης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και νιώθει πως ο συνάδελφος του μπορεί να ξεπεράσει την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Ζουγανέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ αληθινός. Πάντοτε νομίζω ότι το μέτρο της ζωής του ήταν η επικοινωνία. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους και η επικοινωνία μέσα από τις τέχνες που εκφράζει, την μουσική και την υποκριτική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτίθεται και δεν εκθέτει μόνο το καλό που του συμβαίνει, αλλά εκθέτει και το κακό».

«Αν εκθέτεις το κακό σημαίνει ότι είσαι σε μια φάση που μπορείς και να το ξεπεράσεις. Δηλαδή είναι σε μια φάση που μπορεί να ξαναβρεί το σθένος του. Απ’ ότι έχω αντιληφθεί, γιατί είμαστε επαφή, αισθάνθηκε και είχε την ανάγκη να μιλήσει και να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον αντιμετώπισαν με τόση αγάπη. Αυτή είναι όλη η λογική» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιάννης Ζουγανέλης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Είναι καλά, πάει καλά και απ’ ότι λένε οι γιατροί σιγά σιγά θα επανέλθει και προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η παρένθεση στη ζωή του θα του κάνει καλό για την επόμενη».