Γιάννης Βαρδής: «Μου λένε «με τον πατέρα σου τα πίναμε» ενώ ξέρω ότι δεν έπινε ποτέ»

Γιάννης Βαρδής

"Πολλοί νοσηλευτές μού έχουν δώσει εικόνες από την ζωή και την καθημερινότητα του μέσα στο νοσοκομείο" ομολογεί ο Γιάννης Βαρδής.

Στον καναπέ του Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε ο Γιάννης Βαρδής, το απόγευμα της Δευτέρας, στην πρεμιέρα της νέας σεζόν για την εκπομπή της ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε με τρυφερότητα για τον αείμνηστο πατέρα του, Αντώνη και όσα του λένε για εκείνον άνθρωποι που τον πλησιάζουν στον δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βαρδής εξομολογήθηκε αρχικά πως «επειδή είμαι αρκετά χρόνια στη νύχτα, μπορώ να αφουγκραστώ και να καταλάβω αν κάποιος λέει αλήθεια ή όχι όταν με πλησιάζει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Συμβαίνει πάρα πολύ συχνά να έρχονται πάρα πολλοί άνθρωποι, να με έχουν πλησιάσει και να μου λένε ιστορίες τις οποίες δεν τις ξέρω. Όμως μπορώ να καταλάβω αν είναι αληθινές ή όχι και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο».

«Μπορεί κάποιος να μου πει, ας πούμε, «με τον πατέρα σου τα πίναμε» ενώ ξέρω ότι ο πατέρας μου δεν έπινε ποτέ. Μου αρέσει όμως αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, όταν με πλησιάζουν, γιατί μες στο κεφάλι μου μπορώ να δημιουργήσω καινούργια εικόνα και να ενώσω παζλ».

«Θα σας πω ένα παράδειγμα. Έχω γνωρίσει αρκετούς νοσηλευτές από την εποχή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ήταν δίπλα του πολλοί νοσηλευτές και μου έχουν δώσει εικόνες από την ζωή και την καθημερινότητα του μέσα στο νοσοκομείο όταν εγώ δεν μπορούσα να τον επισκεφτώ και μου έχουν ενώσει πολλά παζλ» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιάννης Βαρδής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.